Höst6

CAFÉ & RESTAURANG

2014 09 20 5Köket med vår kock Felicia är Kretsloppshusets hjärta och man kan inte bli annat än lycklig när man känner dofterna från grytor och ugnar och ser vilka underbart vackra rätter som dukas fram på rustika fat. Högklassiga råvaror av enbart ekologisk kvalitet, varsamt och hantverksmässigt tillagad med kärlek och kunskap - det är äkta lyx tycker vi :)   

Kretsloppshusets koncept är att duka fram en fin buffé med nybakat bröd, flera varianter av lyxig råkost, sallader och röror. Vardagar ingår en mustig soppa. Helgbufféerna är mer påkostade och innehåller även någon variant av varmrätt. På somrarna exploderar färgprakten och mångfalden på buffébordet formligen och vi kallar det stolt för "trädgårdsbuffé".

Coronapandemin har givetvis tvingat fram förändringar även för Kretsloppshusets kök och restaurang. Vi serverar därför all vår mat och fikat på tallrik från köket och har ordnat så att det ska vara så säkert som bara möjligt att besöka oss. Väl distanserade sittplatser, ordnade förhållanden vid kassa och mathämtning, så inga köer skall kunna uppstå, flera platser för diskinlämning osv. 

2015 05 31 Morsdag 19Förutom buffén finns alltid rejäla och mättande smörgåsar, goda kakor och allt efter årstid kan det bli pannkakor, våfflor, iskaffe. Vårt kaffe kommer från Åre Kafferosteri och är ett ekologiskt kaffe i världsklass.

Givetvis har Kretsloppshuset fullständiga rättigheter och även här är vi noga med att hålla hög klass med ekologisk profilering.

För fester av alla det slag tveka inte att kontakta Felicia för menyförslag och planering. Välkomna!

 

 kaffekop

 ÖPPETTIDER

 

Fredagar - söndagar

kl 11-16

Kniv Gaffel original

 

kyckling 2

 

 

 

 

  WG19 Dekal ram 300dpi

 

 

Vinnare Guldgalan 2015

  Kretsloppshuset vinnare av 2015-års Guldgala för kategori "Årets Hållbara Företag"  

 

 

 

ÖPPETTIDER:

fredagar - söndagar 11-16 

 

 

 

 

trix tripadvisor banner

© Kretsloppshuset 2021